Ostukorv

Ostukorvis tooteid ei ole

Akutrimmer STIHL FSA 30 KOMPLEKT

Kuumakse alates 5.55 €
Minimaalne sissemakse alates 0.00 €

199.00

Akutrimmer STIHL FSA 30 on  STIHL AS akusüsteemil töötav akutrimmer, mõeldud trimmerdamiseks koduaeda kodukasutajale.

Saadaval järeltellimisel Tarneaeg kuni 14 päeva.

Akutrimmer STIHL FSA 30 on  STIHL AS akusüsteemil töötav akutrimmer, mõeldud trimmerdamiseks koduaeda kodukasutajale.

Tootekood: FA100115710 Kategooria:

Akutrimmer STIHL FSA 30 KOMPLEKT

AS akusüsteemil töötav akutrimmer, mis on mõeldud trimmerdamiseks koduaeda kodukasutajale.

Tänu oma ergonoomilisele disainile, paindlikele reguleerimisvõimalustele ja väikesele, vaid 2,3 kg kaalule koos akuga võimaldab FSA 30 teha mugavat ja energiasäästlikku tööd. Pehme käepide sobib hästi kätte ja võimaldab lihtsat kasutamist. Kõrguse kohandamiseks saate teleskoopvart pikendada kuni 17cm ja käepidet 8 positsioonis samm-sammult ühe nupuvajutusega reguleerida.

Veelgi suurema töömugavuse tagamiseks saab töönurka ka hõlpsasti reguleerida kuni 52° ning on võimalik keerata 90°, et lõigata muruservi. Lisaks on komplektis kaitsetraat, mis tagab täpse ja õrna niitmise nii puude ja põõsaste kui ka esemete ümber. Ruumisäästlikuks hoiustamiseks garaaži või tööriistakuuri seinal on FSA 30-l praktiline riputusaas.

Akutrimmer FSA 30 komplekti kuulub: 
* Trimmipea POLYCUT 3-2
* 4 lisa plastiknuga
* Aku AS 2
* Akulaadija AL 1
* Kasutusjuhend (EST)

NB! Komplekti ei kuulu laadija ja AKU!

Akutrimmer FSA 30-le on lisavarustusena saadaval aku AS 2, lisanoad Polycut 3-2, 8tk. ja trimmipea AutoCut C3-2. Kiirlaadijad AL 5 ja kahe akupesaga akulaadija AL 5-2. Vt. Sobivad tooted!

STIHL kvaliteet

Kui oled otsimas usaldusväärset partnerit oma aia hooldamiseks, on STIHL akutrimmerid kindlasti esmaklassiline valik. Tuntud oma kvaliteedi ja tõhususe poolest on STIHL kujunenud aastakümnete jooksul juhtivaks brändiks muruhooldusseadmete valdkonnas ning nende akutrimmerid ei ole erandiks. STIHL on tuntud oma tipptasemel tehnoloogia ja insenerilahenduste poolest ning see kajastub selgelt ka nende akutrimmerites. Nende trimmerid pakuvad täpseid ja puhtaid lõikeid, mis jätab su aia väljanägemise silmapaistvaks. Kasutades innovatiivseid lõikeorganeid ja täpset konstruktsiooni, saad saavutada professionaalseid tulemusi isegi koduaias.

STIHL akutrimmerid on suurepärane näide sellest, kuidas saab tõhusust ühendada keskkonnasõbralikkusega. Kuna need töötavad akutoitel, ei ole vaja kütust või õli, mis tähendab väiksemat süsinikujalajälge ja vähem õhusaastet. See on oluline samm säästva aiatööriista kasutamise suunas. Üks tüütu aspekt aiatöödel võib olla müra. STIHL akutrimmerid on konstrueeritud nii, et nende müratase oleks võimalikult madal. See tähendab, et saad naabrite ja keskkonna suhtes sõbralikuks jäädes nautida vaiksemaid aiatöösid.

Kokkuvõttes on STIHL akutrimmerid suurepärane valik igale aednikule, olgu tegemist professionaaliga või lihtsalt kirgliku koduaiapidajaga. Nende tipptasemel tulemused, keskkonnasõbralikkus, kasutajamugavus ja mitmekülgsus teevad neist usaldusväärse partneri aiatöödeks. Kui soovid investeerida kvaliteeti, tõhususse ja jätkusuutlikkusse, siis on STIHL akutrimmerid kindlasti esimene valik, mida peaksid kaaluma.

Tootja

STIHL

Aku pinge (V)

10.8

Komplektis tööorgan

trimmipea

Kaal (kg)

2.1

Harjavaba mootor

EI

Kogupikkus (cm)

116

Reduktorinurk ( ˚ )

reguleeritav

Võtmeta reguleeritav käepide

JAH

Traksid / kanderihm

EI

Trimmipea / trimmitamiil

1.6mm, POLYCUT 2-2

Lõikenuga

EI

Saeketas

EI

Laadija komplektis

JAH

Aku komplektis

JAH

Aku / seeria

STIHL D-line

Sobivad tooted…